Constructieadvies

Wat is voor uw gebouw de meest optimale constructie? Adviesbureau De Lange zoekt altijd naar de perfecte balans tussen veiligheid, maakbaarheid en kosten!

Constructeur en aannemer

Als aannemer wilt u een scherpe prijs neerleggen bij potentiële opdrachtgevers. U wilt een degelijk en veilig gebouw realiseren, tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Uw constructeur van Adviesbureau De Lange denkt daarin met u mee en komt met uitgekiende alternatieven – daar kunt u op rekenen!

Constructeur en architect of bouwkundig tekenaar

De esthetische eigenschappen van een pand zijn belangrijk, maar bovenal moet een gebouw veilig zijn. Adviesbureau De Lange verstaat als geen ander de kunst die twee zaken te laten samensmelten in één ontwerp.

Onze constructeurs gaan voor de meest efficiënte oplossing op alle gebieden: veiligheid, een passende constructie bij het ontwerp (bijvoorbeeld onzichtbaar of juist prominent aanwezig) en de kosten.

Uw constructeur houdt bij het constructieadvies de belangen van alle partijen in het oog.

Wat kost een constructieberekening?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!
Binnen 7 werkdagen ontvangt u uw offerte!

Slagvaardig
Bij Adviesbureau De Lange houden wij van aanpakken.
Slagvaardig – dát zijn onze constructeurs.
Snel
Snelheid is de lijfspreuk van het team van Adviesbureau De Lange!
Scherp
Een klein advies- en constructiebureau heeft lage overheadkosten. En kosten die niet gemaakt worden, betaalt u niet. Zo eenvoudig is het. Het voordeel is voor u!