Constructieadvies – hoe maakt u het?

Een constructieadvies houdt kort gezegd in dat wij u adviseren over wat voor uw gebouw de meest optimale constructie zou zijn. Daarbij wordt altijd gezocht naar de perfecte balans tussen veiligheid, maakbaarheid en kosten. Anders gezegd: u krijgt advies over hoe u een technisch veilige constructie tegen een kostentechnisch gunstige prijs realiseert.

Constructeur en aannemer

Als aannemer is het belangrijk om een scherpe prijs neer te leggen bij potentiële opdrachtgevers. U wilt een degelijk en veilig gebouw realiseren, tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Uw constructeur van Adviesbureau ing. A. de Lange denkt daarin graag met u mee en komt met uitgekiende alternatieven – daar kunt u op rekenen!

Constructeur en architect of bouwkundig tekenaar

De esthetische eigenschappen van een pand zijn belangrijk, maar bovenal moet een gebouw veilig zijn. Het is de kunst die twee zaken te laten samensmelten in één ontwerp. Bij Adviesbureau De Lange wordt daarom altijd gekeken naar de meest efficiënte oplossing op alle gebieden: veiligheid, een passende constructie bij het ontwerp (bijvoorbeeld onzichtbaar of juist prominent aanwezig) en vanzelfsprekend de kosten. Uw constructeur houdt bij het constructieadvies de belangen van alle partijen in het oog.